Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Computerrum​

Vores computerrum indeholder 6 pc´er, en Playstation samt mulighed for VR (virtual reality). Der er som udgangspunkt altid en voksen i rummet fra kl. 14 til kl. 18, mens der fra kl. 18 til kl. 22 er åbent men ikke altid en ansat til stede, hvorfor vi appellerer til, at de unge behandler udstyret med respekt.

Vi har masser af spil som rammer alle målgrupper og ellers er der mulighed for at installere flere spil på computerne – du skal blot henvende dig til Morten og lave en aftale med ham.

Vi sætter en stor ære i, at opretholde en høj faglighed og skaber udvikling i computerrummet ved bl.a., at drøfte selektionen af spil i personalegruppen og brugen af disse. Ved at understøtte den fordomsfrie tone,​ hvor fordybelse og ”nørderi” bliver hyldet, skaber vi samtidig plads til hinanden og lærer de unge at acceptere hinandens forskelligheder.

Medlemmerne har mulighed for både at spille individuelt i computerrummet, men også at spille sammen med andre. Vi bestræber os på, at benytte computerrummets socialt udviklende muligheder så optimalt som muligt. Det kan opleves på flere måder bl.a. ved, at de unge interagere ansigt til ansigt, mens de spiller sammen, eller ved at de støtter hinanden når de f.eks. taber et spil eller har brug for teknisk support fra hinanden.

Som fagpersoner, mener vi, at dette er unikt i forhold til digital dannelse, da vi støtter og hjælper med at “lægge skinner ud” for den unges deltagelse i samværet med de andre unge, således at alle kan deltage på det niveau de befinder sig på – både socialt og fagligt.

Vi tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og lader disse være grundlaget for de videre succesoplevelser.​

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk