Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

E-sport​

Er du vild med at spille Counter Strike, Fornite eller FIFA og har du lyst til at blive bedre? Vil du have indsigt i de færdigheder, som gør dig til bedre til at game? Så er e-sport på Lemvig Ungdomsgård lige noget for dig.

På Lemvig Ungdomsgård har du mulighed for at dyrke e-sport i rammer, hvor vi sætter fokus på dygtiggørelse via sunde-, faglige- og sociale fællesskaber.​

Vi har p.t. to pædagoger, som er uddannet e-sportsinstruktører og vi prioriterer, at de altid er opdateret med den nyeste viden inden for spil og etik.

Vi har ti computere og to playstations, som bruges til e-sport. 

Maskinerne er opstillet i vores e-sports lokale, som er i forlængelse af vores computerrum. Det giver en naturlig kobling imellem de to verdener. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes interesser, så når den unge stifter bekendtskab med e-sporten. 

At dyrke e-sport på Lemvig Ungdomsgård er også ensbetydende med, at være en del af et hold. Vi vil rigtig gerne dyrke fællesskabsfølelsen, og har stor fokus på at alle skal være inkluderet på holdet.

Vi har tilsluttet os Esportligaens etiske kodeks, som er udarbejdet sammen med Ungdomsringen (link til ungdomsringens etiske kodeks). Dette danner grundlag for, hvorledes vi tænker, snakker og udøver e-sport.​

Der er på landsplan turneringer, som vores hold har mulighed for at deltage i, hvilket typisk betyder ugentligt træning og kamp. I 2018 havde vi et par hold, der klarede sig godt nok til at de blev inviteret til danmarksmesterskabet, og fik en flot 5. og 6. plads.

Kontakt gerne Rasmus for mere information

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk