Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Musik​

Har du tit har drømt om at lære at spille på en guitar. Nyder du at synge til alle de sange du kender, eller savner du bare nogen at spille sammen med.

Så er dette tilbud, som er på Lemvig Ungdomsgård måske lige noget for dig. Vi øver hver tirsdag fra kl. 18.30 – 22.00 Du har faktisk mulighed som medlem, at få mulighed for at komme at lære at spille på et instrument, lære at synge eller spille i band. Du behøver ikke at have dit eget instrument, da Ungdomsgården har alt hvad du behøver.

Lemvig Ungdomsgård har et super lækkert musiklokale med nyt moderne udstyr, hvor du kan prøve alle grænser i forhold musikken. Hvis du sammen med andre får etableret et band, vil I få hjælp til at få arrangeret mulighed for at komme ud at spille og optræde. Der er også mulighed for at optræde for andre til Lemvig Ungdomsgårds arrangementer. Gennem årene har Lemvig Ungdomsgårds bands været gæst på Haze Over Haarum, 60´er festival i Holstebro og har prøvet at spille opvarmning til Kim Larsen koncert.

Deltaget til mange årlige band events rundt om i Danmark og har prøvet kræfter med at spille for venner og bekendte til lokale arrangementer i Lemvig.

Dette kunne måske være noget du også havde lyst til at prøve. Ser frem til at møde dig på Lemvig Ungdomsgård og i musiklokalet.

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk