Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brev om kontantfri klub

Brevet kan downloades her

BREV om kontantfri klub

​Kære medlem på Lemvig Ungdomsgård

Lemvig Ungdomsgård indfører et betalingskort, UG KORTET, fra februar 2016. Det betyder, at du ikke længere skal have kontanter med på Ungdomsgården og at lommepengebanken udgår. Vi vil nemlig gerne undgå de mange mønter og samtidigt få et mere effektivt betalingssystem. UG KORTET skal også bruges hver dag når du tjekker ind og ud på Ungdomsgården.

UG KORTET skal bruges når du betaler for mad i frugtboden, køber crossmaterialer, laver noget i Krea og hvis du skal betale for en klubaktivitet. Når det bliver tid til at melde sig til sommerlejr, har vi en webshop klar, så du både tilmelder dig og betaler på sammen tid på vores hjemmeside. Det første UG korter sendt til dig i dette brev.

Dig selv (hvis du selv har et NemID), din mor eller far skal aktivere UG KORTETwww.UG.cposonline.dk – Vi linker fra vores hjemmeside.

Du får en personlig indgang/portal, hvor I kan tanke kortet op, se indbetalinger og hvad du har brugt penge til på Ungdomsgården.

Hvis du har en søskende der også går på Lemvig Ungdomsgård kan dine forældre se jer i samme portal og både din mor, far, stedforælder kan få adgang til din portal.

Når du er logget på, skal der udfyldes stamoplysninger og uploades et billede af dig.

Vi har oprettet adgang for dig og dine forældre (hvis vi har deres navne og cpr.numre). Hvis en af dine forældre ikke bor på samme adresse som dig, skal I huske at fortælle om UG Kortet.

UG Kortet har en chipfunktion uden kode, og er personligt med navn. Når du logger på, vises dit billede I har uploadet på skærmen i frugtboden. Hvis kortet mistes, kan det altid spærres via hjemmesiden.

Du bestemmer selv om vi skal opbevare UG KORTET for dig her på Ungdomsgården, men vi anbefaler at vi passer på det for dig.

Systemet er enkelt at bruge, når I er logget på. Det er vedlagt en ’Quickguide’ med dette brev.

På hjemmesiden finder står der tlf. og email-adresser til support på betalingskortet.

Betalingssystemet overholder al lovgivning om håndtering og opbevaring af personfølsomme oplysninger. Eventuelle uforbrugte penge kan tilbageføres til den tilknyttede e-bankskonto.

Hvis flere skal oprettes med adgang, skal navn og cprnummer på den der skal oprettes, sendes til ungdomsgaarden@lemvig.dk.

Med venlig hilsen

Lemvig Ungdomsgård

Fundne kort kan afleveres på Lemvig Ungdomsgårdens kontor, eller sendes til:

Lemvig Ungdomsgård, Østergade 50, 7620 Lemvig​

Ligger du inde med spørgsmål, så kontakt os endelig ved at skrive her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50
7620 Lemvig

​​Tlf: 96 63 18 80

E-mail: ungdomsgaarden@lemvig.dk

​​CVR: 28174853

SENESTE AKTIVITETER

Læs mere om vores seneste aktiviter

- Cross

- Surf og kajak

Følg os på Youtube

youtubeknap LemvigUG

Facebook​