Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fritidsklubben​

3. - 4. klasse​​

Fritidsklubben har deres egen indgang og garderobe, hvor der står en voksen klar til at tage imod børnene, når de kommer fra skole.

På en stor tavle står dagens aktiviteter og her skal børnene tjekke sig ind når de kommer og ud når de går hjem eller bliver hentet. Børnene må bruge hele huset, men har mulighed for at trække sig nedenunder i fritidsklubbens base. Her er der et roligt og trygt miljø, hvor der altid er kendte voksne, samt forskellige små aktiviteter og små hyggekroge.​

Der er et fast team af voksne tilknyttet fritidsklubben, for at gøre overgangen fra SFO til klub så tryg og forudsigelig som muligt. Dette team er også kontaktvoksne for alle børn der går i 3. – 4. klasse, og har et tæt samarbejde med forældrene.

Vi prioriterer forældresamarbejdet højt, og opfordrer jer til at komme ind og snakke med os og høre om dit barns dag på Ungdomsgården.

Som medlem af fritidsklubben, vil der ind imellem være aktiviteter, som kun er for dem, f.eks. overnatning på Ungdomsgården, bowling, filmaften osv. Derudover vil der være aktiviteter sammen med både juniorklubben og ungdomsklubben, f.eks. sommerlejr og heldagsture mm.

Vi glæder os til at se dig​

​5. - 6. klasse

Fritidsklubben er et pædagogisk klubtilbud for 5. og 6. klasse. Som fritidsklubber har du mulighed for at mødes efter skole og slappe af og hygge med vennerne, og gennem klubbens aktiviteter møde nye bekendtskaber – også fra de andre skoler.

Klubben har et bredt udvalg af forskellige aktiviteter og er derfor et tilbud for alle børn og unge. Vi prioriterer at ramme bredt med vores aktiviteter, og har du en ide til en aktivitet, er vi helt med på at prøve denne af.​

Når man starter i 5. klasse, bliver man "udsluset" fra vores 3.-4. klasse fritidsklub, og derfor har vi et team af pædagoger, der har særligt fokus på juniorklubberne, dette for at gøre overgangen mere tryg.

Ligeledes vil der også være særlige arrangementer ud af huset og aktiviteter i huset, hvor det kun er vores juniorklubber, der kan deltager.

Vi glæder os til at se dig…

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk