Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ungdomsklub

Ungdomsklub

Der er rigtig mange gode grunde til at gå i aftenklub 

Du møder nye mennesker

I en ungdomsklub møder du en masse nye mennesker og der er mulighed for at få venner på tværs af klassetrin og skoler. Du kan finde venner og veninder, der både er lidt yngre og lidt ældre end dig, og så er det jo også optur, at du møder en masse nye, søde drenge/piger!

Mange forskellige aktiviteter

Du bliver præsenteret for et hav af aktiviteter, når du går i ungdomsklub. Du kan for eksempel lære at sy så du kan sy dit eget tøj, du kan blive god til at spille guitar, spille computerspil/E-sport, klatre på vores klatrevæg, bare hænge ud, lave smykker, male, spille med i et band og tusindvis af andre ting som du er med til at bestemme.

Vi har faste aktiviteter i løbet af ugen, men der er også masser af plads til spontanitet. Er der f.eks. stemning for, at fylde bussen og køre til stranden/havnen for at bade en lun sommeraften, så gør vi det.

Skønne ture ud af huset

En af fordelene ved at gå i klub, er helt klart også alle de fede ture, der bliver arrangeret. For eksempel vores årlige tur til Tivoli i Århus, hvor vi mødes med mange andre klubber. Det kan være en skøjtetur til Herning, en koncert, skiferie, miniferie til en anden klub eller en tur til Tyskland – det er også noget, du kan være med til at bestemme.

Sjove fester

Der arrangeres også fester/ungdomstræf i ungdomsklubben. Her kan du give den gas på dansegulvet sammen med vennerne til noget fed musik.

Mød andre klubber

Det er også megafedt, når vi tager af sted for at møde andre klubber, så du kan lære endnu flere mennesker af kende og få venner flere steder fra.​

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk