Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lemvig ungdomsgård hvor vi har plads til alle

Fritidsklubben

Klubben er et pædagogisk klubtilbud til børn der går i 3. til 10. klasse. Afdelingen er normeret til 200 børn.

​Børn, der er optaget i Fritidsklubben kan vederlagsfrit komme i Juniorklubben eller Ungdomsklubben, når de har alderen til det.

​Afdelingen har ferielukket i industriferien og mellem jul og nytår, men i skolernes ferier vil der oftest være særlige arrangementer. Spørg efter programmet. Pladserne anvises fra institutionens kontor.

Juniorklubben

Juniorklubben er ligeledes et pædagogisk klubtilbud til børn, der går i 5. til 6. klasse. Klubben er åben alle aftner fra kl. 18.30 til 21.00. Afdelingen er normeret til 50 børn.

Afdelingen har ferielukket i industriferien og mellem jul og nytår, men i skolernes ferier vil der oftest være særlige arrangementer. Spørg efter programmet. Pladserne anvises fra institutionens kontor. Forældrebetalingen opkræves kvartalsvis over 3 kvartaler af institutionen.​

Ungdomsklubben

Ungdomsklubben er et samlingssted for til unge i alderen 14 til 25 år. Klubben er åben på hverdage mandag til torsdag fra kl. 18.30 til 22.00. Klubben har en fleksibel normering på op til 100 unge.

Afdelingen har ferielukket 4 uger i industriferien og 1 uge mellem jul og nytår, men i skolernes ferier vil der oftest være særlige arrangementer. Spørg efter programmet. Pladserne anvises fra institutionens kontor.​ Forældrebetalingen opkræves kvartalsvis over 3 kvartaler af institutionen.

​De fysiske rammer

Klubberne ved Lemvig Ungdomsgård bor til leje hos den selvejende institution "Lemvig Ungdomsgård".

​Institutionen råder over en 1475 kvm. stor bygning med tilhørende bålhytte.

​Ungdomsgården har af Lemvig Kommune fået stillet et areal til rådighed ved flyvepladsen i Rom. Arealet anvendes til crossbane og go-cartbane. Go-cart banen benyttes i fællesskab med Lemvig Kørelærerforening.

​I bakkerne over for Lemvig Ungdomsgård  er der etableret en shelter- og bålplads. Den benyttes både i det daglige og til overnatning i bl.a. AK weekenderne.

​Lemvig Ungdomsgård har brugsretten til "Moster Puttes sommerhus”, der er et lille sommerhus beliggende i et meget naturskønt, fredet område på Gjellerodde. Sommerhuset udlånes til daginstitutionerne i Lemvig. Nøglen afhentes på Lemvig Ungdomsgård.

​Lemvig Ungdomsgård driver desuden Lemvig Surf skole, der i sæsonen har base ved Lemvig Sejlklub.

Ligger du inde med spørgsmål, så kontakt os endelig ved at skrive her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50
7620 Lemvig

​​Tlf: 96 63 18 80

E-mail: ungdomsgaarden@lemvig.dk

​​CVR: 28174853

SENESTE AKTIVITETER

Læs mere om vores seneste aktiviter

- Cross

- Surf og kajak

Følg os på Youtube

youtubeknap LemvigUG

Facebook​