Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SSP-samarbejdet​

SSP Lemvig er centreret omkring tre centrale begreber; opbygning, forebyggelse og kriminalitetsforebyggelse, hvilket fungerer som en fælles referenceramme, der skal skabe sammenhæng i vores forskellige indsatser.

SSP Lemvigs indsatser centrer sig særligt omkring forebyggelse og kriminalitetsforebyggelse, idet vi i SSP arbejder ud fra et kriminalpræventivt sigte:

  • Vi arbejder med at skabe trivsel, opbygge modstandskraft og trygge vilkår, hvorfor SSP Lemvig i nogen grad har en understøttende funktion i forhold til den generelle trivselsindsats for børn og unge.
  • En betydelig del af vores indsats rettes mod indsatser, der forebygger problem- og risikoadfærd blandt børn og unge og/eller grupper. SSP Lemvig har en enten en koordinerende rolle eller direkte udførende indsats alene eller i samarbejde med andre aktører.
  • En del af vores indsats rettes mod at sætte ind over for kriminalitet og forebygge tilbagefald til kriminalitet, hvor SSP Lemvig typisk samarbejder og koordinerer med andre myndigheder og aktører.

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk