Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Information til studerende

På Lemvig Ungdomsgård modtager vi løbende pædagogstuderende, fra VIA University College i Holstebro, til praktikforløb i vores klub.

Som studerende tilbydes du en praktikperiode i et spændende og udfordrende pædagogisk miljø, hvor du får mulighed for, at sætte præg på din egen læring. Du får også mulighed for, at deltage i forskellige aktiviteter og pædagogiske opgaver både inden for almenområdet, børn med særlige behov samt være en del af Lemvig Ungdomsgårds partnerskabsaftaler med kommunens specialklasser omkring understøttende undervisning.

På Lemvig Ungdomsgård har vi en grundlæggende tro på, at ”jo mere du engagerer dig, jo mere får du retur”.

Studerende indgår i normeringen og bliver derfor tildelt opgaver på lige fod med resten af personalet.

Som studerende på Lemvig Ungdomsgård tilbydes du en praktikperiode i et spændende og udfordrende pædagogisk miljø. I huset er der en masse velindrettede rum, herunder KREA, computerrum, klatresal og boldsal, som er med til at skabe de essentielle rammer for dig som studerende.

På Lemvig Ungdomsgård får du mulighed for, at sætte præg på din egen læring og for at deltage i forskellige pædagogiske opgaver og aktiviteter, både indenfor almenområdet samt børn med særlige behov.​

​Hent velkomstbrev til studerende

Tidligere studerende fortæller

”Lemvig ungdomsgård er et praktiksted, der har været fyldt med oplevelser. Jeg har været med til arrangementer både i huset og udenfor huset i form af forskellige ture bl.a. i både svømmehallen og til Aarhus.

Brugergruppen på Lemvig Ungdomsgård er ret bred, hvilket er utroligt fedt, da man lærer meget om de forskellige aldersgrupper, hvilket også har hjulpet mig til at finde ud af hvilken aldersgruppe, jeg synes er mest spændende at arbejde med.

På Lemvig Ungdomsgård har jeg også haft muligheden for at tillære mig viden om en gruppe børn og unge med særlige behov, hvilket også har været med til at udvikle mig både fagligt og personligt.

Herunder er der et godt samarbejde mellem de forskellige afdelinger på UG, hvilket skaber gennemsigtighed og giver mulighed for en masse tværprofessionel kommunikation.

Lemvig Ungdomsgård er et fantastisk praktiksted med børn og unge i alle aldre, og med en masse forskellige interesser, hvilket bare gør det hele lidt mere fedt.”

Nadia Østoft Dam

VIA University college, Holstebro​

​Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben, eller har andre generelle spørgsmål.

​​Følg Lemvig Ungdomsgård på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om os

Lemvig Ungdomsgård er beliggende i Lemvig by, hvor vi bor til leje hos den selvejende institution ”Lemvig Ungdomsgård”.

Vi har ideelle rammer for at skabe trivsel, læring og udvikling i mange forskellige slags fællesskaber.

Vores oplysninger

Lemvig Ungdomsgård

Østergade 50, 7620 Lemvig

Find vej med Google Maps

​​CVR: 28174853

​Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål​​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om klubben og hvad vi kan tilbyde. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.​​

​Tlf: 96 63 18 80

E-mail:​ ungdomsgaarden@lemvig.dk